Om Vågprodukter

Företagspresentation

Vågprodukter grundades 1995 av Lars Person och är svensk representant för Kern &Sohn GMBH, Precisa Gravimetrics AG med flera av marknadens ledande aktörer.

 

Vår personal och samarbetspartners har mer än tjugofem års erfarenhet av försäljning och service av laboratorie- och industrivågar ifrån de marknadsledande märkena. Vi riktar oss mot de flesta marknadssegment såsom läkemedels-, kemi-, livsmedels-, verkstadsindustri, universitet och högskolor, forskning och utveckling m.m. Bland våra kunder finner du allt från stora företag som AstraZeneca och Volvo till mindre enmansföretag, för oss är alla lika viktiga och vi prioriterar långsiktiga och starka relationer där kunden alltid är i centrum och skall känna sig trygg med oss som leverantör.

 

När det gäller service på vågarna så kan vi erbjuda fullservice från vår samarbetspartner Analysvågservice som är av Swedac ackrediterat mätlaboratorium nr.1228. De gör service på de flesta förekommande fabrikaten på marknaden samt håller mycket konkurrenskraftiga priser.

 

Vågprodukter.se drivs och ansvaras av Pinya Group AB, org nr: 556868-3063.

 

Lars Person

Grundare av Vågprodukter